Nudimo Vam usluge održavanja i servisiranja svih uređaja iz naše ponude – osiguravamo originalne i provjerene kvalitetne zamjenske rezervne dijelove kao i kompletan potrošni materijal za iste.

Nakon kupnje novog uređaja pružamo Vam mogućnost ugovaranja godišnjeg održavanja i servisne podrške (izvan jamstvenog roka).Usluga održavanja i servisne podrške uključena je u cijenu najma uređaja.

Našim klijentima pružamo kontinuiranu podršku u svakodnevnom radu s kupljenom ili zakupljenom digitalnom opremom iz naše ponude i sustavima koje smo ugradili i/ili instalirali.

Nastojimo zadovoljiti zahtjeve klijenta kako bi digitalna oprema i sustavi pravilno funkcionirali i kako bi korisnici učinkovito koristili sve mogućnosti uređaja i softvera.

Kontaktirajte naš servisni odjel putem maila servis@invictustech.hr , telefonom na broj 01/6187-867 ili putem kontakt obrasca:

Služba za korisnike pruža tehničku podršku korisnicima uređaja i softvera te daje osnovne obavijesti o uslugama, digitalnoj opremi u ponudi, servisu i aktualnim akcijama.