O NAMA

Tvrtka Invictus tech d.o.o. osnovana je 2013. godine. U početku je osnovana kao tvrtka za prodaju uredskog materijala i zamjenskih tonera. Nakon 6 mjeseci uspješnog rada djelatnost je proširena na servis i najam fotokopirnih strojeva, printera, plotera i scanner-a. Tijekom godina uspješnog poslovanja 2017. godine postali smo i ovlašteni prodavatelj renomiranog proizvođača remanufakturiranih tonera Embatex AG tržištu poznatom kroz robnu marku Emstar. Ispisna rješenja nudimo u suradnji sa tvrtkama: Canon, Kyocera, Brother, HP, Lexmark, Epson, Oki i dr.

Našim kupcima i korisnicima ispisnih rješenja nudimo servis svih vrsta fotokopirnih strojeva, printera, plotera i scanner-a kao i potpunu podršku 24/7 našeg stručnog osoblja. Za naše kupce sve prodane tonere besplatno ekološki zbrinjavamo a možemo isto učiniti i sa starim fotokopirnim strojevima, printerima i ostalom informatičkom opremom.

Narudžbe zaprimao putem telefona i e-mailom a uskoro ćemo otvoriti i web trgovinu. U koliko ste zainteresirani za najam fotokopirnih strojeva, printera, plotera i scanner-a u mogućnosti smo Vam ponuditi svaku vrstu rješenja. Naše stručno osoblje na Vaš poziv doći će na traženu lokaciju te Vam ponuditi za Vas optimalno rješenje.

Invictus tech d.o.o.
Lovinčićeva 4
10000 Zagreb
OIB. 56408086374