Mi u Invictus tech-u volimo naš planet Zemlju! Jako nam je važno da ostane čista i zdrava i želimo da nam savjest ostane čista kao i naša planeta. Sav elektronički otpad koji generiramo našim radom mi se brinemo da se na pravilan i ekološki prihvatljiv način zbrine. Ograničenu uslugu u okviru naših mogućnosti te savjetovanje naših kupaca vezanu za zbrinjavanje EE otpada nudimo besplatno.

Prema Pravilniku o gospodarenju otpadnim električnim i elektroničkim uređajima i opremom, obvezno je odvojeno skupljanje EE otpada te se proizvod po isteku svog vijeka trajanja ne smije odložiti zajedno s nerazvrstanim komunalnim otpadom.

Jeste li znali da je jednom toneru odloženom na nepropisani način potrebno 450 godina za
razgradnju?

Zajedno sa Vama – našim kupcima, želja nam je da doprinesemo očuvanju okoliša te ćemo sve iskorištene tonere i tinte koji su kupljeni kod nas i koje nam dostavite, zbrinuti o našem trošku.

Na taj način štetan utjecaj na okoliš sveden je na minimum, a ukoliko je moguće neki toneri će biti ponovno iskorišteni. Prema dogovoru za naše kupce i partnere postoji i mogućnost da mi svojim vozilima odnesemo iskorištene tonere prilikom dostava naručene robe.

Molim Vas da nas kontaktirate putem kontakt obrasca: